Gun uzelf een massage die bij u past

Hotstonemassage: de gebruikte basalt stenen, gestolde lava, hebben de bijzondere eigenschap de warmte (45 graden Celsius) langzaam aan uw lichaam af te geven. Deze warmte dringt zo’n 3 à 4 centimeter door in het spierweefsel.

Klassieke massage: de belangrijkste spieren, met name de achterzijde van uw lichaam, worden onder handen genomen bij een 30 minuten massage. Kiest u voor 60 minuten dan wordt uw gehele lijf aangepakt.

Voetreflex massage: onze voeten weerspiegelen de gezondheid van ons lijf.
Door een voetreflexmassage wordt het lijf dus eigenlijk ook gemasseerd.

Shiatsu massage: tijdens een behandeling lig je op een dun matras of op een massagetafel. Op een rustige manier wordt er druk uitgeoefend op bepaalde punten van je lichaam. Dat kan met duim, handpalm, elleboog, knie of voet. Door het geven van die druk en het manipuleren van gewrichten en spieren worden blokkades opgeheven en kan energie weer vrij stromen.  Draag bij voorkeur makkelijk zittende, dunne katoenen kleding. Alleen een behandeling van 60 minuten mogelijk.

Sportmassage:  een stevige behandeling bedoeld om te herstellen na sportieve inspanning, zoals roeien, fietsen of een stevige wandeling. Deze ontspannende massagehandeling is vooral gericht op de spieren, lymfevaten en bloedsomloop.

Voor alle massages gelden dezelfde tarieven : 30 minuten:  € 32,50. 60 minuten: € 57,50.

15-minuten stoelmassage: een combinatie van klassieke & oosterse drukpuntmassage. Op een speciale stoel worden uw hoofd, nek, schouders, armen, hoofd en rug behandeld. Deze massage wordt over de kleding heen gegeven. Prijs: € 19,50.

Peeling & Pakking
Peeling: uw lichaam wordt met een zachtkorrelige cremé onderhanden genomen zodat de dode huidcellen loskomen. Na de peeling volgt een heerlijke nek-, schouder- en rugmassage en als afsluiting wordt uw lichaam gevoed met een verfrissende bodylotion. Prijs p.p. € 52,50

Pakking: onderga een lavendelpakking (rustgevend en ontspannend) of een algenpakking (zuiverend en stimulerend). Uw lichaam wordt ingesmeerd met de pakking naar keuze. Gewikkeld in folie en warme dekens krijgt de pakking de kans goed in de huid te trekken. Na het afspoelen volgt een heerlijke nek- , schouder- en rugmassage en aan het einde wordt u hele lichaam gevoed met een verfrissende bodylotion. Prijs p.p. € 52,50

Tip:
Uw pakking heeft een nog betere werking indien u voorafgaand aan de behandeling een saunagang maakt.

[insert page=’ad-page’ display=’content’]