Zonnebloem in vergadersetting
vergaderen

vergaderen

woonkamer Buitenhuis Zonneroos

woonkamer Buitenhuis Zonneroos

kom bij ons vergaderen op locatie. 

Planvorming, tweedaagse strategische sessies, teamwerk en andere zakelijke uitdagingen; ze vragen om een andere omgeving. Buitenhuis Zonneroos is voor veel partijen de plek waar resultaat begint. Alle ruimte, een fijne omgeving en een luxe huis met alle faciliteiten en service van een hotel. Eigenlijk heb je bij ons je eigen hotel, helemaal voor jouw gezelschap! En dat is precies wat wij je willen laten ervaren.

Wij geloven dat een inspirerende ruimte met “break out” mogelijkheden, rust, ruimte en persoonlijke service belangrijk zijn voor goede vergaderingen. Zelf komen we uit het zakenleven. We kennen de heisessies, de tweedaagse meetings en de trainingen en hebben alle ervaring en kennis gebundeld in onze groepsaccommodatie. Wij hebben een vergaderlocatie gecreëerd waar we zelf zouden willen vergaderen. Want zeg zelf; naast een fijne ruimte, flexibiliteit, privacy is een landelijke omgeving ook een verademing!

vergaderlocatie met alle luxe

Plan jij deze zakelijke training of (meerdaagse) vergadering? Dan zorgen wij voor een perfecte doorvertaling van jouw wensen. We leggen je een menu voor dat hierbij past, zorgen voor boodschappen die je wilt, regelen en/of bedenken de activiteiten en wijzen je natuurlijk alle mooie plekjes bij ons in de buurt voor je “break out” sessies. We hebben al wat bijzondere dingen gedaan, variërend van het organiseren van live muziek tot een ballonvaart of unieke expeditie met de boswachter.  

Met mooi weer liever buiten vergaderen? Ook dat kan! Ga op het terras zitten, onder de bomen of bij het zwembad. Hoe fijn en inspirerend is dat?! Wij zorgen ervoor dat het je zowel buiten als binnen aan niets ontbreekt en dat je alle privacy hebt.

 Munnekeburen ligt in het natuurgebied de Rottige Meente, op de grens van Friesland, Overijssel en Flevoland. De Zonneroos ligt aan het eind van een prachtig landweggetje en vanuit de tuin stap je zo de Rottige Meente in.
 Buitenhuis Zonneroos is beschikbaar voor een dagdeel, een hele dag of voor meerdaagse vergaderingen in combinatie met ons groepsverblijf met 12 fijne slaapkamers met uitstekende bedden én allemaal eigen sanitair, een eigen living, uitstekende keuken en meer. Al met al voorwaarden voor een geslaagde bijeenkomst!

Vergaderopstelling in Zonnebloem

over de vergaderruimte


Vergaderlocatie de Zonnebloem is 50m2 en geschikt voor max 20 personen. Op verzoek richten wij de ruimte in met of zonder tafels, in een kring of juist in een u-vorm, carré of schoolopstelling. Uiteraard beschikt deze vergaderlocatie over de nodige faciliteiten:

 • Beamer
 • Scherm
 • Gratis WiFi
 • Muziekinstallatie
 • Tafels
 • Stoelen
 • Verrijdbaar whiteboard en stiften
 • Flipover & stiften
 
Naast de vergaderruimte staat ook de woonkamer van ca 70m² tot jullie beschikking voor bijvoorbeeld een ‘voeten op tafel’ sessie.
 

arrangementen

eten met z’n tienen aan tafel Buitenhuis Zonneroos

Geniet van optimale privacy omdat wij slechts één groep tegelijkertijd ontvangen en hierdoor kunnen wij bijzonder flexibel zijn. Ik ben de hele dag aanspreekbaar om je van dienst te kunnen zijn.
Wij zijn graag bereid om met je mee te denken en een arrangement samen te stellen dat geheel past bij de door jouw gewenste invulling van het verblijf. Enkele voorbeelden: geheel verzorgde barbecue bij het zwembad; vroege vogels kanotocht door de Weerribben o.l.v. een gids; ontspannende stoelmassage, yoga- of meditatieles; tour met Dafjes door de Weerribben of Gaasterland.

zelfverzorging 

Je draagt zelf zorg voor de catering. Als je dat wenst zorgen wij ervoor dat jouw boodschappen reeds klaar staan bij aankomst. 
 Je beschikt 2 volledige dagen & 1 nacht over onze accommodatie. Kosten per groep: € 995,00.
Voor 3 dagen & 2 nachten: € 1.895,00. Deze prijzen zijn incl. btw maar excl. het gebruik van gebouw  Zonnebloem.

Indien gewenst kunnen wij ook één of meerdere maaltijden voor je verzorgen. Wij maken dan graag een passende offerte. Richtprijzen p.p. (incl. 9% btw):

* Ontbijtbuffet vanaf € 15,00 
* Lunch vanaf € 17,50 
* Driegangendiner vanaf € 39,50 
* Huisgemaakte hapjes vanaf € 8,25 

 
dagarrangement

* Ontvangst met koffie, thee, water en lekkers.
* In de ochtendbreak homemade taart met koffie/thee
* Uitgebreid lunchbuffet met huisgemaakte soep/quiche, salades, broodjes, divers beleg, passend bij het thema van het buffet.
* De hele dag zijn koffie, thee, fris, fruit en alle hartige en/of zoete tussendoortjes inbegrepen.
* In de middag een kleine break met lekkers.
* De dag kan worden afgesloten met huisgemaakte hapjes en een (non) alcoholische borrel.
 

Richtprijzen p.p. incl. gebruik gebouw Zonnebloem (incl. 9% btw): van 7-12 personen: € 79,50.Vanaf 13 personen: € 74,50 

 

meerdaags-arrangement


Alle mogelijke arrangementen zijn mogelijk. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Voor een tweedaagsarrangement gebruik je als basis het dagarrangement van hierboven. Uiteraard aangevuld met een diner. Standaard gaan wij uit van een driegangendiner.  Japans, Fries/streekproducten, Frans, barbecue, biologisch/duurzaam, bedenk het, alles is mogelijk. En een uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend. De bedden zijn voor je opgemaakt en handdoeken liggen klaar. 

Richtprijzen p.p. bij een 2-daagsarrangement  incl. gebruik gebouw Zonnebloem en  9% btw: van 7-12 personen: vanaf € 247,50,   13 personen of meer vanaf: € 229,50. Richtprijzen p.p. bij een 3-daagsarrangement (incl. 9% btw): 7-12 personen: vanaf € 449,50. 13 personen en meer: vanaf € 429,50.

 Meer informatie ontvangen, een optie nemen of reserveren? Klik hier

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 9% btw (tenzij anders vermeld), toeristenbelasting en gebaseerd op een verblijf tijdens de midweek. Exclusief alcoholische dranken en kosten voor eventuele activiteiten.

 
extra informatie


Wil je zelf koken of de lunch buiten de deur gebruiken binnen één van de arrangementen? Dat kan. Wij maken in dat geval een passende offerte! 
Alcoholische dranken worden op basis van werkelijk gebruik, na afloop, in rekening gebracht. 

Voor alcoholische dranken hanteren wij de volgende prijzen (incl. 21% btw): witte of rode wijn of rosé € 19,50 per fles, bier € 2,50 per flesje, speciaal bier € 3,00 per flesje. 

duurzaamheid

Verwacht bij ons geen standaard kroket met brood. Daar zijn we niet van. Wel van lekkere en mooie biologische producten en gerechten. Net zo in harmonie met de natuur als onze plek. Niet alleen de producten en gerechten die wij serveren zijn biologisch, UTZ of Max Havelaar gecertificeerd, door onze hele accommodatie komt duurzaamheid terug. * Zo wordt ons zwembad verwarmd door zonnecollectoren en wordt deze gedeeltelijk gevuld met regenwater. 


* Door het gebruiken van een vitalisator is de kwaliteit van het water perfect.
 En onze waterontharder zorgt voor zacht water.

* Onze douches en toiletten zijn waterbesparend. 


* Maken wij alleen gebruik van groene stroom en groen gas via PureEnergie

* Maken wij schoon en doen we de vaat met biologisch afbreekbare middelen.
* Hebben wij een Fairtrade certificaat van de gemeente Weststellingwerf vanwege de vele fairtrade producten die wij standaard gebruiken.
* Gebruiken wij bij de catering zoveel mogelijk biologische producten. 

* Standaard bij een zakelijk verblijf is onbeperkt fruit.


* Gebruiken wij zeer comfortabel, gerecycled toiletpapier.
* Scheiden wij al ons afval.
* Zijn onze lampen led.
* Gebruiken wij waar mogelijk passief infrarood zodat licht niet nodeloos brandt. 

Een zakelijke meeting organiseren? Neem dan contact met ons op! Weten wat anderen van de Zonneroos vinden, kijk onderaan deze pagina?

teambuilding

Wat is nu leuker dan met je collega’s ook nog iets leuks en/of leerzaams te ondernemen tijdens je heisessie. Dat kan uiteraard op onze locatie maar ook buiten de deur. Denk hierbij aan:

 • Training schapen drijven
 • Training met honden
 • Kookworkshop of een workshop bonbons maken
 • Yogales
 • Stoelmassage 
 • Djembé sessie
 • Klim en klauterclinic bij Wetlands Outdoor
 • Kajakvaren op de Scheene o.l.v. boswachter of natuurgids
 • Vroege Vogels wandeltocht
 • Een tour met Dafjes of met de Solex

Wij helpen je graag met het organiseren. Dus neem vooral contact met ons op.