Laat ons weten wat u van de Zonneroos vindt! 

Uw mening wordt op prijs gesteld.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

de Zonneroos
Average rating:  
 219 reviews
 by familie Geerds
Wir kommen gerne wieder!

4-7 Januar 24
Danke für dieses Wochenende in einer sehr gemütlichen, grossen und liebevoll eingerichteten Unterkunft. Wir kommen gerne wieder!
familie Geerds, familie Janssen, familie Zillner, Nina & Thorsten

 by familie Gördes
Danke für die tolle Zeit!

29-12-2023 t/m 02-01-2024

Danke für die tolle Zeit! Alles Gute und viel Erfolg fuhr das neue Jahr.
Familie Gördes, Hacker, Mürmann, Bettner und Co.

 by fam. Storm
Geweldige week gehad met z'n allen.

22 t/m 29 december 2023
Prachtige boerderij op een mooie locatie. Langzaamaan komt iedereen binnen druppelen. Tweede Kerstdag was iedereen present. Achttien personen en Toska de hond. Baby Maya was voor het eerst op vakantie. In de ruime keuken kon er van alles worden gemaakt. Mooie speelplek voor de kinderen waar veel gebruik van is gemaakt. Zelfs de sauna is meerdere malen gebruikt. Voor zo'n grote accommodatie is er een huiselijke en sfeervolle inrichting. Geweldige week gehad met z'n allen.

Tip: voor het fornuis, een BBQ vuuraansteker

 by Betty ten Hoeve
Echt genoten.

15-17 dec. 2023
We hebben een supergezellig weekend gehad met de familie. Twee verjaardagen gevierd, en 75e en 70e! Fantastische lokatie hier en prachtige omgeving. Echt genoten. Bedankt voor alles.
Betty en Frits en kinderen en kleinkinderen

 by Familie Ruiter
Bedankt voor alles!

01-03 2023
Wij waren hier een weekend met fam. Ruiter en we hebben ons goed vermaakt. Wat een gezellig, mooi en warm huis. Ook de eigenaren zijn zeer betrokken! Bedankt voor alles!
Tot de volgende keer!!

 by familie De Jong
enorm vermaakt in dit mooie verblijf

26 november 2023
Wij hebben ons enorm vermaakt in dit mooie verblijf. Mooie herinneringen gemaakt, veel gelachen, mooi gezeten en lekker gegeten en gedronken.
Familie de Jong 😉

 by vlavember
bedankt voor alle gastvrijheid

12-11-23
Wij hebben een ontzetten fijn en gezellig weekend gehad in dit prachtige verblijf. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en ook alle ouders voelden zich meteen thuis. Bedankt voor alle gastvrijheid. liefs van alle gasten van -vlavember-

 by Marelle & jan
we hebben ons erg welkom en thuis gevoeld

Hi Petra & Rob,
Wat een prachtige sfeervolle locatie hebben jullie. We hebben ons erg welkom en thuis gevoeld met de schrijfgroep.
En ...als ik weer een vrije week in jullie agenda zie, komen wij graag terug.

Marelle & Jan
en alle schrijvers die hier te gast waren. Er zijn hier mooie werken ontstaan en fijne herinneringen.

 by Familie de Witte
een geslaagd weekend

15-10-23 Petra en Rob,
Het was weer een genoeglijk weekend. Alles was weer prima in orde. We hebben weer leuke dingen ondernomen. Zaterdag hebben we aan het solex rijden en varen geweest. Zaterdagavond hebben we lekker aan het kokkerellen geslagen, lekker aan het eten en uitgeblust languit op de bank relaxt. Zaterdag was het gelukkig mooi weer. Zondag uitgebreid ontbeten en koffie gedronken. Voor de rest een geslaagd weekend.
de familie de Witte

 by Gymverening Aktief
we zullen het iedereen aanbevelen

8-10-2023 Gymclub Aktief damesclub, maar de mannen mochten ook mee. Wij hebben onwijs genoten van ons verblijf hier. We werden hartelijk welkom geheten door Petra en Rob en de andere hardwerkende dames. De service qua ontbijt en diner was voortreffelijk. Niets was tekort en anders werd het door Petra nog snel gebracht. De slaapkamers en bedden waren piekfijn in orde. Nu puffen uit van een lekker potje volleybal. De dames hebben gewonnen uiteraard! Deze lokatie is voor herhaling vatbaar, wat een mooie plek hier. We zullen het iedereen aanbevelen. Hartelijke groet van gymclub Aktief, Heerhugowaard-Veenhuizen Noord Holland

Page 1 of 22:
«
 
 
1
2
3
 
»