Laat ons weten wat u van de Zonneroos vindt! 

Uw mening wordt op prijs gesteld.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

de Zonneroos
Average rating:  
 202 reviews
 by Urban monks
Qi retraite

1 maart 2023
Hi Petra & Rob,
Wat hebben wij toch genoten!Jullie prachtige plek sloot volledig aan bij al onze wensen. Hierdoor hebben we een fantastische retraite neer kunnen zetten. We hopen dat onze Quigong beoefening en onze compassie meditaties bij hebben mogen dragen aan de fijne energie van jullie plek. Zeer zeker komen we terug.
Veel liefs & bright Qi, Urban Monks

 by Familie Lahaye
uitstekende accommodatie

Beste Rob en Petra,
Een uitstekende accommodatie om met kinderen en kleinkinderen Kerstmis te vieren. Theo (noot Petra: vrijwilliger bij Staatsbosbeheer en gids) leerde ons waar we waren. Kort en goed: iets om te onthouden.
27-12-2022
Tom Lahaye

 by bastiaan kraaijenbrink
Genoten

Lieve Petra & Rob,
We hebben erg genoten van dit grote huis vol prachtige keukenspullen, comfortabele kamers en sauna. We hebben een geweldig vriendenweekend gehad, gekookt in de keuken, spelletjes gespeeld en veel gelachen.
Dankjewel en tot de volgende keer maar weer!
Groetjes van B,J,L,T,C,M,G,T,R,W,K,O

 by hanneke
hele fijn plek

27 november 2022
Hele fijn plek om te "ZIJN". liefdevolle groet, Hanneke

 by Familie Rollema
heerlijk onderkomen

17 oktober
Beste Petra & Rob,
Wat een heerlijk onderkomen voor ons fam.weekend. Alles was aanwezig! Complete inventaris in de keuken. Rondom jullie lokatie was het prachtig wandelen. Wat is us Fryslan toch mooi!

De sauna en het zwembad was een succes. Met z'n allen in badkleding nog kunnen genieten van het oktoberzonnetje 😉 Tip voor het zwembad en sauna: meer verlichting of duidelijker verlichting langs het pad en bij het zwembad. In de avond (later in het jaar) is het erg donker en gevaar voor struikelen is groots aanwezig.

Wij vonden het een toplocatie!!!! Vriendelijke groet, familie Rollema

Reactie van Petra: dank voor deze terugkoppeling. Wij gaan onderzoeken hoe wij de verlichting kunnen verbeteren zonder dat deze de hele nacht blijven branden.

 by 't anker
Geweldig!

16 september 2022
Lieve Petra & Rob,
Wat hebben wij genoten van jullie huis. In 1 woord GEWELDIG! De jongeren waren niet uit het zwembad en sauna te krijgen, hebben rust gevonden door de ruimte en hebben allemaal erg goed geslapen. Wij kijken terug op een super week met mooie uitstapjes en heerlijk eten. Ook in het huis zelf de karaokeshow gedaan. Dit was het toppunt van ons talent......sorry voor de valse noten :-). Heel veel lieve groetjes, alle Ankertjes

 by christine weisskopf
Danke und bis nächstes Mal

Liebe Petra,
Wir waren hier und sind wieder, wie immer, sehr zufrieden. Daher danken wir dir für alles und sagen bis nächstes Mal.
Pierre und Christine

 by Ellen
Wat een feest

27 november 2022
Mijn eerste stilteretraite: wat een feest dat deze hier op deze prachtige locatie was. Ik heb genoten van een heerlijke kamer die van alle gemakken was voorzien. Daarnaast van de prachtige ligging. Fantastisch uitzicht 's morgens bij zonsopgang. Alles is af, kom, graag nog een keer terug. Dank lieve mensen. Ellen

 by Barbara
Familienurlaub

Wir waren eine Woche zum Familienurlaub mit 26 Leuten von 5-77 Jahren aus drei verschiedenen Ländern im Haus de Zonneroos.
Es war wunderbar!
Wir sind regelmäßig zusammen unterwegs und dieses Mal war wirklich für alle etwas dabei: die Kinder waren mit den Kettcars, viel Platz zum Spielen und natürlich dem tollen pool mehr als glücklich, die Küche ist genial, alle Zimmer sauber, hell und schön, wir konnten sowohl draußen als auch drinnen alle zusammen sitzen, bei Petra eine tolle Yoga Stunde besuchen, in unmittelbarer Umgebung joggen, radeln, paddeln,... und schöne kleine Orte besuchen.
Und das Beste war Petras und Robs Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft- herzlichen Dank von uns allen!

 by Nico Koolmoes
Zonneroos

Twee weekjes vakantie gevierd met familie. Nog nooit zo een complete accomodatie gehad. Vooral de keuken, gewoon een genot om hierin te werken. Koken voor 24 personen gaat met groot gemak. Ook de meubels in het huis zitten geweldig. Kamers, sanitair en buitengebieden helemaal top. Kortom een echte aanrader.

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»