• onze buurkoeien in de mist

de Zonnebloem
Onze multifunctionele lichte, zonnige ruimte biedt u diverse mogelijkheden. Separaat gelegen van het hoofdgebouw en met prachtig uitzicht op de weilanden, de koeien en tuin. Wij ontzorgen u graag door deze heerlijke ruimte naar uw wens in te richten.
Vergaderen of trainen: inklapbare vergadertafels, stoelen, presentatiescherm, flip-overs, DVD, geluidsinstallatie, verrijdbaar white board, papier, pennen, stiften en beamer. 

Yoga/meditatie/Mindfulness of massages: 3 massagetafels, 20 yogamatjes, 10 meditatiekrukjes, 14 meditatiekussentjes, dekens en kussens. Een geluidsinstallatie en goede boxen maken het geheel compleet.

Film- of feestruimte of extra slaapruimte.
Prijzen de Zonnebloem
Huur incl. projectiescherm, beamer, whiteboard, flipovers & andere aanwezige benodigdheden.
dagdeel: € 75,00
dag: € 125,00
lang weekend/midweek: € 225,00
week: € 325,00

Voor nadere informatie, opties of reserveringen: klik hier.

afb-plattegrond-zonnebloem

Zin in een paar dagen weg dit najaar?
Wij hebben 25 t/m 30 oktober nog beschikbaar.
Interesse? Bel ons voor meer (prijs)informatie.
Tot ziens in de Zonneroos.

 

3 days ago

De Zonneroos

In de omgeving van ons buitenhuis is ontzettend veel te beleven. Het is onder andere mogelijk om per boot de omgeving te verkennen. U kan worden rondgeleid door een ervaren natuurgids.
#Natuurgebied #RottigeMeente #Munnekeburen #Friesland
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

De Zonneroos

Bent u op zoek naar een locatie waar u workshop, training of vergadering kunt houden? De Zonneroos biedt volop mogelijkheden. Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie (tel. 0561-480878 / 06-51184177) of stuur een e-mail: info@zonneroos.nl. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

De Zonneroos

Met een prachtig natuurgebied naast de deur en onze centrale ligging op de grens van Friesland/Overijssel/Noordoostpolder valt er veel te ontdekken in de omgeving van De Zonneroos. Kijk eens op onze website en laat je inspireren.
www.zonneroos.nl/ontdekken/
... See MoreSee Less

View on Facebook