[vc_row][vc_column][vc_column_text]

  • vergaderruimte groepsaccommodatie Zonneroos Friesland

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column top_margin=”page_margin_top” width=”2/3″][vc_column_text]Vergaderlocatie met alle luxe
Vergaderen op een locatie die helemaal beschikbaar is voor jouw groep; dat is vergaderen in de Zonneroos. Wij geloven dat een inspirerende ruimte met “break out”mogelijkheden, rust, ruimte en persoonlijke service belangrijk zijn voor goede vergaderingen.
Daarom hebben wij de vergaderlocatie gecreëerd waar we zelf zouden willen vergaderen. Want zeg zelf; er zijn al zoveel standaard saaie locaties en daar krijg je bepaald geen inspiratie van!
De Zonneroos is beschikbaar voor een dagdeel, hele dag of voor meerdaagse vergaderingen met ons groepsverblijf met 12 slaapkamers met allemaal eigen sanitair, eigen living, uitstekende keuken en meer.
Onze vergaderlocatie, alle ruimtes en gegevens
Vergaderhuis de Zonnebloem is 50m2 en met inachtneming van alle richtlijnen geschikt voor max 21 personen (zonder tafels).
Uiteraard staan alle faciliteiten tot je beschikking: beamer, scherm, gratis wifi, muziekinstallatie, tafels, stoelen, verrijdbaar whiteboard en flip-over.
De eetkamer staat ook tot jullie beschikking voor bijvoorbeeld voeten op tafel sessies. Lekker met openhaard zit je hier relaxed en met alle ruimte voor ongeveer 12 personen. De zitkamer is ruim 70m2.
Buiten vergaderen: vergaderlocatie aan het zwembad, onder de bomen of in de tuin
Buiten kan overal gezeten worden: op het terras, onder de bomen, bij het zwembad.
Hoe lekker en inspirerend is dat!? Natuurlijk zorgen wij in alle ruimtes dat het je aan niets ontbreekt en heb je alle privacy.
Waar vind je ons?
Munnekeburen ligt in het natuurgebied de Rottige Meente, op de grens van Friesland, Overijssel en Flevoland. De Zonneroos ligt aan het eind van een prachtig landweggetje en vanuit de tuin stap je zo de Rottige Meente in.
Neem snel contact op voor de organisatie van jouw zakelijke meeting!
Weten wat anderen van de Zonneroos vinden?

 

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column top_margin=”page_margin_top” width=”1/3″ el_class=”aanbieding”][vc_column_text]

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1497885792022{background-color: #ffffff !important;}”][box_header][/box_header][/vc_column][/vc_row][vc_row top_margin=”page_margin_top” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1497965214113{margin-top: 5px !important;margin-bottom: 5px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

2022 is van start gegaan. Heb je zin om er nog even tussen uit te gaan met een kleine of grote groep? Bel ons voor de mogelijkheden. We heten je graag welkom in ons Buitenhuis te Munnekeburen!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][info_text]

[/info_text][/vc_column][/vc_row]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]