• Finse buitensauna groepsaccommodatie Zonneroos Friesland

Je eigen zwembad! De hele vakantie geen een bedje reserveren, geen drukte die jij niet bedacht hebt en wachten voor een omkleedhokje maar echt met elkaar genieten in ons prachtige vakantiehuis met zwembad op de grens van Friesland, Flevoland en Overijssel.
Ons vakantiehuis heeft 12 tweepersoonskamers met allemaal eigen sanitair, 2 ruime woonkamers, keuken en grote tuin met zwembad, sportveld en terras. Wil je meer weten over alle beschikbare faciliteiten?
Het zwembad is een kleine 60m2 en de temperatuur varieert met het seizoen. Het bad wordt door zonnecollectoren verwarmd en dat kan wel oplopen tot 33 graden! op hoogzomerse dagen.
Het bad is overigens ook bedekt met een thermodeken om de warmte in het water te houden en voor de veiligheid van de allerkleinsten. Net zoals een hek om het zwembad.
Plons zo vanuit je vakantiehuis in je zwembad
Wij vonden het zelf altijd zo lekker, een eigen zwembad in de vakantie. En met onze eigen wensen hebben we de Zonneroos ontwikkeld, met zwembad natuurlijk. Heerlijk om in de ochtend even te zwemmen of juist om de dag mee af te sluiten. Wist je dat zwemmen een van de meest effectieve sporten is? Je gebruikt al je spieren en tegelijkertijd is het heerlijk ontspannen. En natuurlijk is een zwembad ook de plek voor spelletjes; lekker toch!
Waar vind je je volgende bestemming?
Vakantiehuis de Zonneroos ligt op de grens van Friesland, Flevoland en Overijssel tegen natuurgebied Rottige Meente. Van alles te doen in de buurt, maar ook heerlijk om je terug te trekken in het huis en de tuin!
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over beschikbaarheid en prijzen of persoonlijk contact? Bel Petra (06-51184177)

Graag tot ziens in Munnekeburen!

Wij zijn geopend als hotel/B & B en heten je, binnen hetgeen wat nu mogelijk is, van harte welkom. Met de huidige maatregelen die gelden t/m 9 februari a.s.ontvangen wij nu bijvoorbeeld kleine groepen  zoals een (samengesteld) gezin of een gezin met kinderen t/m 13 jaar & hun opa en oma of  een bevriend stel met kinderen t/m 13 jaar. Jij vraagt en wij maken jouw verblijf  op maat en uiteraard in overeenstemming met de huidige RIVM regels. Graag tot ziens in Friesland!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.

1 day ago

De Zonneroos

Winterse wandeling vanmorgen vroeg in de Brandemeer #rottige meente#brandemeer#stiekmtrotsweststellingwerf #vakantiehuis#zonneroos ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

De Zonneroos

Verweesde sneeuwpop bij de Brandemeer#brandemeer#rottige meente#zonneroos#stiekmtrots ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

De Zonneroos

Brandemeer met sneeuw en ijs...wat een mooi contrast#brandemeer#rottigemeente#zonneroos#stiekmtrots ... See MoreSee Less

View on Facebook