• altijd verse bloemen op tafel

Wij nemen u graag werk uit handen.

Dat varieert van de verzorging van maaltijden door ons Zonneroos team, het inhuren van een cateraar of kok tot het organiseren van uiteenlopende activiteiten.
Wilt u in plaats van een driegangendiner iets verrassends anders?
Wij helpen u graag op weg door u in contact te brengen met één van de koks of cateraars waarmee wij werken zoals Zuiver, Barry Kookt, Kunst op Stelten, de Thee van Tat.
Barbecuen of gourmetten?
De ambachtelijk slager te Kuinre of A-Z Party Catering bieden een groot barbecue assortiment. Wenst u liever uw eigen BBQ samen te stellen en in te kopen dan kunt u onze buitenkeuken huren voor € 32,50 incl. gebruik van gas & schoonmaak. In verband met de brandveiligheid is alleen het gebruik van een BBQ op gas toegestaan.

Boodschappenservice

U kunt de door u gewenste boodschappen aan ons mailen. Wij zorgen ervoor dat deze door de Spar worden geleverd. Niet-vers spullen kunnen na afloop retour. Indien wij uw spullen terugbrengen en/of uw inkopen afrekenen bij de Spar (dit geldt ook voor de slager, Chinees etc.) dan brengen wij u hiervoor een vergoeding van € 25,00 in rekening.

Activiteiten die u bijblijven
Of het nu gaat om het inhuren van een muziekgezelschap, een helikopter of luchtballon, een Rijdende Snackerie, een lezing over de geschiedenis van Friesland (verzorgd door o.a. van de Fryske Akademy) of uw huwelijksfeest, wij ontzorgen u graag. Klik hier voor meerdere suggesties.

[insert page=’ad-page’ display=’content’]