[vc_row][vc_column][vc_column_text]

  • vergaderruimte groepsaccommodatie Zonneroos Friesland

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column top_margin=”page_margin_top” width=”2/3″][vc_column_text]Een wijde blik verruimt het denken, een bekende uitspraak van Loesje.
Wij weten hoe belangrijk je omgeving is om goed resultaat te boeken. Om te zorgen dat jouw mensen het goed hebben, zich maximaal kunnen inzetten, verbinding maken en genieten. Zodat jullie met elkaar nieuwe ideeën creëren, strategie uitstippelen, knopen kunnen doorhakken en meters kunnen maken.
Je hebt zojuist de locatie voor jouw meerdaagse vergadering, managementsessie of training gevonden.
Vergaderlocatie met overnachting alles voor 24 of 48 uur
Een of meerdere ruimtes om in te werken, 12 kamers met eigen sanitair, een tuin met zwembad en terras, de prachtige Rottige Meente om te wandelen, kanoen, varen en fietsen.
En wij zijn er om je te helpen jouw beste meerdaagse vergadering te organiseren: van idee tot uitvoering, van activiteiten tot eten en drinken.
Onze keuken stelt jouw diner samen op basis van jouw wensen, met eerlijke, pure en streekproducten. En als we het hebben over jouw wensen, dan is dat ook wat we bedoelen en kunnen. Aziatische smaken of Franse twist? Wij hebben er nu al zin in!
Wij hebben het Fair Trade certificaat van Weststellingwerf omdat we geloven in eerlijke handel, maar ook in duurzaam en in harmonie met de natuur. Dat zie je dan ook in alles terug.
Zullen we aan de slag?
Je vergadering onderbreken voor een ballonvaart, excursie naar de vogelkijkhut voor niet-bestaande vogelsoorten of de omgeving verkennen met Dafjes? Wij brengen je op ideeën en voeren het uit.
Geef maar aan wanneer je tijd hebt om samen het programma voor jouw meerdaagse vergadering op te zetten met een kop lekkere Fair Trade koffie!
Contact. Of bel direct 06-51184177

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column top_margin=”page_margin_top” width=”1/3″ el_class=”aanbieding”][vc_column_text]

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1497885792022{background-color: #ffffff !important;}”][box_header][/box_header][/vc_column][/vc_row][vc_row top_margin=”page_margin_top” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1497965214113{margin-top: 5px !important;margin-bottom: 5px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

2022 is van start gegaan. Heb je zin om er nog even tussen uit te gaan met een kleine of grote groep? Bel ons voor de mogelijkheden. We heten je graag welkom in ons Buitenhuis te Munnekeburen!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][info_text]

[/info_text][/vc_column][/vc_row]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]