• vergaderruimte groepsaccommodatie Zonneroos Friesland

Een wijde blik verruimt het denken, een bekende uitspraak van Loesje.
Wij weten hoe belangrijk je omgeving is om goed resultaat te boeken. Om te zorgen dat jouw mensen het goed hebben, zich maximaal kunnen inzetten, verbinding maken en genieten. Zodat jullie met elkaar nieuwe ideeën creëren, strategie uitstippelen, knopen kunnen doorhakken en meters kunnen maken.
Je hebt zojuist de locatie voor jouw meerdaagse vergadering, managementsessie of training gevonden.
Vergaderlocatie met overnachting alles voor 24 of 48 uur
Een of meerdere ruimtes om in te werken, 12 kamers met eigen sanitair, een tuin met zwembad en terras, de prachtige Rottige Meente om te wandelen, kanoen, varen en fietsen.
En wij zijn er om je te helpen jouw beste meerdaagse vergadering te organiseren: van idee tot uitvoering, van activiteiten tot eten en drinken.
Onze keuken stelt jouw diner samen op basis van jouw wensen, met eerlijke, pure en streekproducten. En als we het hebben over jouw wensen, dan is dat ook wat we bedoelen en kunnen. Aziatische smaken of Franse twist? Wij hebben er nu al zin in!
Wij hebben het Fair Trade certificaat van Weststellingwerf omdat we geloven in eerlijke handel, maar ook in duurzaam en in harmonie met de natuur. Dat zie je dan ook in alles terug.
Zullen we aan de slag?
Je vergadering onderbreken voor een ballonvaart, excursie naar de vogelkijkhut voor niet-bestaande vogelsoorten of de omgeving verkennen met Dafjes? Wij brengen je op ideeën en voeren het uit.
Geef maar aan wanneer je tijd hebt om samen het programma voor jouw meerdaagse vergadering op te zetten met een kop lekkere Fair Trade koffie!
Contact. Of bel direct 06-51184177

 

Wij zijn geopend als hotel/B & B en heten je, binnen hetgeen wat nu mogelijk is, van harte welkom. Met de huidige maatregelen die gelden t/m 9 februari a.s.ontvangen wij nu bijvoorbeeld kleine groepen  zoals een (samengesteld) gezin of een gezin met kinderen t/m 13 jaar & hun opa en oma of  een bevriend stel met kinderen t/m 13 jaar. Jij vraagt en wij maken jouw verblijf  op maat en uiteraard in overeenstemming met de huidige RIVM regels. Graag tot ziens in Friesland!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.

1 day ago

De Zonneroos

Winterse wandeling vanmorgen vroeg in de Brandemeer #rottige meente#brandemeer#stiekmtrotsweststellingwerf #vakantiehuis#zonneroos ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

De Zonneroos

Verweesde sneeuwpop bij de Brandemeer#brandemeer#rottige meente#zonneroos#stiekmtrots ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

De Zonneroos

Brandemeer met sneeuw en ijs...wat een mooi contrast#brandemeer#rottigemeente#zonneroos#stiekmtrots ... See MoreSee Less

View on Facebook