[vc_row][vc_column top_margin=”page_margin_top” width=”2/3″][vc_column_text]

Maatregelen bij groepsaccommodatie
(met hotelfunctie) Buitenhuis Zonneroos die gelden voor het voorkomen van besmetting met het corona virus.

De organisatie van het verblijf neemt de verantwoordelijkheid voor de opvolging en handhaving van de volgende maatregelen binnen de groep. Een van de gasten, die je zelf aanwijst, houdt de regels als “handhaver” in de gaten.

Volg de aanwijzingen van het RIVM
* Groepsgenoten uit de risico categorie blijven thuis of komen alleen een dagdeel op bezoek.
* Blijf thuis bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
* Blijf thuis als iemand in huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidklachten.
* Bij niezen of hoesten gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze daarna weg
* Geen zakdoekje? Nies/ hoest in de elleboog.
* Schud geen handen.
* Was regelmatig je handen.
* Houd 1,5 m afstand tussen niet-huisgenoten

Materiaal

Was jouw handen regelmatig. Bij de ingang, in de keuken en bij het sanitair zijn zeep en/of desinfecterende handgel aanwezig. In de verblijfsruimte en ook buiten zijn meetstokken van 1,5 m opgehangen. Deze kun je gebruiken om de juiste afstand te bepalen wanneer je meubilair verplaatst.

Eetgedeelte
Buitenhuis Zonneroos plaatst, afhankelijk van de groepsgrootte, voldoende eettafels met een maximum van 8. Elke tafel staat op 1,5 meter van de andere tafels. Per tafel 4 huisgenoten of 2 niet huisgenoten mits de tafel wordt gebruikt in de lengterichting.
Zitgedeelte
Er zijn 2 banken en 5 fauteuils. Deze meubels staan, afhankelijk van de grootte van de groep, in een aparte ruimte, op 1,5 m afstand van elkaar. Per bank 4 huisgenoten of 2 niet huisgenoten aan de uiteinden.
Keuken
Voor en na het eten handen goed wassen en/of desinfecteren
Overdracht van het virus is niet voedsel gerelateerd. Bij bereiding zijn de normale hygiëneregels voldoende. Het aanrecht in Buitenhuis Zonneroos is 4,5 m lang er is 1 fornuis en 2 afwasplekken. Daarom is er voldoende ruimte voor 3 niet-huisgenoten de keuken te gebruiken. Dit is tevens het maximum aantal personen in de keuken.
Slaapkamers
Graag ontvangen wij een kamer indeling waarbij is aangegeven of niet gezinsleden/huisgenoten een slaapkamer delen. Wij zetten dan de bedden 1,5 m uit elkaar.
Voor extra zekerheid kunnen wij ook de hoofdeinden van de bedden tegenovergesteld plaatsen en voet aan voet slapen. Bij vertrek graag bedden zelf afhalen en het beddengoed in sloop in de hal zetten.
Sanitair
Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet, gebruik deze alleen met kamergenoten. Je gebruikt bij voorkeur jouw toilet op de eigen slaapkamer. Was jouw handen goed voor en na gebruik van het sanitair. Zeep & handdoekjes zijn aanwezig op alle slaapkamers.

Deuren
Laat de deuren naar de algemene ruimten zoveel mogelijk open staan gedurende de dag. Sluit ze ’s avonds bij het naar bed gaan in verband met brandveiligheid. Zorg ervoor dat, naast het centrale afzuigsysteem (1), de gemeenschappelijk gebruikte ruimtes zoals de eet- en woonkamer voldoende worden geventileerd. Zet na gemeenschappelijke gebruik ramen en/of deuren 15 minuten open.
Multifunctionele ruimte Zonnebloem
In gebouw de Zonnebloem  wordt ook rekening gehouden in de gewenste opgstelling met  de 1,5 meter. Zorg ervoor dat tijdens het gebruik voldoende ventilatie is door, naast het afzuigsysteem(1), ook één of meer ramen open te zetten. Na afloop van elk gebruik worden de ramen en deuren minimaal 15 minuten opgezet zodat er voldoende geventileerd wordt.
Buiten
Op het terrein is veel ruimte. Je kunt tafels en stoelen neerzetten zoals je wilt. Maak daarbij gebruik van de 1,5 m meetstok.
Boodschappen
Neem boodschappen mee vanaf huis of laat ze bezorgen (Spar Oenema, Echtenerbrug of AH uit Wolvega doen dit graag). Dit voorkomt extra drukte bij de plaatselijk supermarkten.
Activiteiten buiten het terrein
Als je toch op pad gaat respecteer ook onderling en naar derden de 1,5 meter afstand.
Voorbereiding
Wij vernemen graag per omgaande de samenstelling van de groep. Hoeveel gezinnen? Hoeveel stellen? Wie woont er samen met wie? Zodat wij de hotelkamers naar wens klaar hebben als jullie aankomen.

(1) Ons afzuigsysteem zuigt uitsluitend de lucht naar buiten. Er is geen sprake van luchtcirculatie!

Bevestiging
Bij deze bevestig ik dat ik de maatregelen, die geldig zijn voor Buitenhuis Zonneroos, heb gelezen en begrepen.
Naam:                                                                         Datum:

Handtekening:

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column top_margin=”page_margin_top” width=”1/3″ el_class=”aanbieding”][vc_column_text]

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1497885792022{background-color: #ffffff !important;}”][box_header][/box_header][/vc_column][/vc_row][vc_row top_margin=”page_margin_top” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1497965214113{margin-top: 5px !important;margin-bottom: 5px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

2022 is van start gegaan. Heb je zin om er nog even tussen uit te gaan met een kleine of grote groep? Bel ons voor de mogelijkheden. We heten je graag welkom in ons Buitenhuis te Munnekeburen!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][info_text]

[/info_text][/vc_column][/vc_row]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]