• Finse buitensauna groepsaccommodatie Zonneroos Friesland

Genieten met familie of vrienden in & om de Zonneroos

Welkom in onze fijne groepsaccommodatie voor grote en kleine groepen! Een heerlijke locatie om in alle seizoenen te kunnen tot rust te komen. Onze rietgedekte boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg in het natuurgebied de Rottige Meente. De stilte is oorverdovend!
Geniet, in alle privacy,  van ons compleet ingerichte huis. 12 (één- en tweepersoons) slaapkamers, 12 badkamers, gezellige living incl. open haard op gas, grote en goed geoutilleerde keuken, een speelkamer en WIFI.
Buiten kun je ontspannen op een heerlijk zonnig terras, in de grote speelweide onder een van de mooie bomen, in de sauna en in het, door zonnecollectoren, verwarmd buitenbad.
Wil je weten wat we je allemaal kunnen bieden? Kijk hier.
Met een prachtig natuurgebied naast de deur & onze centrale ligging op de grens van Friesland/Overijssel/Noord Oost Polder valt er  heel veel te ontdekken.

Je vindt bij ons geen arrangementen want wij maken, als je wilt, samen met jou een programma. Neem voor een verblijf in ons vakantiehuis contact met ons op. Wil je een optie of reserveren? Kijk dan hier voor beschikbare data en prijzen.
Graag tot ziens in de Zonneroos!
Petra Kempkes & Rob de Wind

Vanaf mei bieden wij plaats aan 24 personen (*)  binnen de richtlijnen van het RIVM.  U maakt kennis met onze living nieuwe stijl. De gerestylde eetkamer, biedt volop ruimte om aan de 1,5 meter norm te voldoen. U beschikt over een aparte gezellige zitkamer met ons nieuwe meubilair. De speelkamer hebben wij nu gesitueerd in ons gebouw Zonnebloem. Onze 12 tweepersoonsslaapkamers zijn uiteraard voorzien van eigen sanitair.  Uw privé zwembad wacht op uw bezoek. Of u nu met een grote of kleine groep komt, wij maken uw verblijf, binnen de RIVM normen, graag op maat. Graag tot ziens in Munnekeburen!
Petra & Rob

(*) Groep die bestaat uit gezinnen. Voor een andere groepssamenstelling overleggen wij eerst de mogelijkheden met je.