• Finse buitensauna groepsaccommodatie Zonneroos Friesland

Genieten met familie of vrienden in & om de Zonneroos

Welkom in onze fijne groepsaccommodatie voor grote en kleine groepen! Een heerlijke locatie om in alle seizoenen te kunnen tot rust te komen. Onze rietgedekte boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg in het natuurgebied de Rottige Meente. De stilte is oorverdovend!
Geniet, in alle privacy,  van ons compleet ingerichte huis. 12 (één- en tweepersoons) slaapkamers, 12 badkamers, gezellige living incl. open haard op gas, grote en goed geoutilleerde keuken, een speelkamer en WIFI.
Buiten kun je ontspannen op een heerlijk zonnig terras, in de grote speelweide onder een van de mooie bomen, in de sauna en in het, door zonnecollectoren, verwarmd buitenbad.
Wil je weten wat we je allemaal kunnen bieden? Kijk hier.
Met een prachtig natuurgebied naast de deur & onze centrale ligging op de grens van Friesland/Overijssel/Noord Oost Polder valt er  heel veel te ontdekken.

Je vindt bij ons geen arrangementen want wij maken, als je wilt, samen met jou een programma. Neem voor een verblijf in ons vakantiehuis contact met ons op. Wil je een optie of reserveren? Kijk dan hier voor beschikbare data en prijzen.
Graag tot ziens in de Zonneroos!
Petra Kempkes & Rob de Wind

Wil je nog met een grote of kleine groep op pad? Wij hebben nog een aantal weekenden vrij: 26 t/m 28 maart, 16 t/m 18 april, 2 t/m 4 juli en het Hemelvaartweekend. Onze Duitse gasten mogen helaas de grens niet over en hebben hun reservering verplaatst naar 2022. Mocht je in de zomer nog iets zoeken voor een week of langer, vanaf 19 juli t/m 6 augustus hebben wij nog diverse mogelijkheden. Graag tot ziens in Munnekeburen!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.

5 hours ago

De Zonneroos
Onze kip Kip ligt heerlijknaast Pelle voor de kachel. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 days ago

De Zonneroos
Net de volle maan kalender van Maud #intujewelry gedownload...dank lieve Maud. Wil je deze ook ontvangen kijk dan op intujewelry.nl voor prachtige energetische sieraden , stenen en inspirerende blogs ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

De Zonneroos
Otter sporen in de Brandemeer. Fantastische beesten... ben blij dat de herintroducties zo goed geslaagd lijkt#brandemeer #rottigemeente#de-zonneroos#vakantiehuishuren #stiekmtrotsweststellingwerf ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

De Zonneroos
Ijzig koud, vorst aan de grond, rijp . Wat is de natuur van een schoonheid. Wandelen met Rob en doggies in de Brandemeer#rottigemeente#de-zonneroos#wandelenindenatuur #stiekmtrotsweststellingwerf ... See MoreSee Less
View on Facebook