• Finse buitensauna groepsaccommodatie Zonneroos Friesland

Genieten met familie of vrienden in & om de Zonneroos

Welkom in onze fijne groepsaccommodatie voor grote en kleine groepen! Een heerlijke locatie om in alle seizoenen te kunnen tot rust te komen. Onze rietgedekte boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg in het natuurgebied de Rottige Meente. De stilte is oorverdovend!
Geniet, in alle privacy,  van ons compleet ingerichte huis. 12 (één- en tweepersoons) slaapkamers, 12 badkamers, gezellige living incl. open haard op gas, grote en goed geoutilleerde keuken, een speelkamer en WIFI.
Buiten kun je ontspannen op een heerlijk zonnig terras, in de grote speelweide onder een van de mooie bomen, in de sauna en in het, door zonnecollectoren, verwarmd buitenbad.
Wil je weten wat we je allemaal kunnen bieden? Kijk hier.
Met een prachtig natuurgebied naast de deur & onze centrale ligging op de grens van Friesland/Overijssel/Noord Oost Polder valt er  heel veel te ontdekken.

Je vindt bij ons geen arrangementen want wij maken, als je wilt, samen met jou een programma. Neem voor een verblijf in ons vakantiehuis contact met ons op. Wil je een optie of reserveren? Kijk dan hier voor beschikbare data en prijzen.
Graag tot ziens in de Zonneroos!
Petra Kempkes & Rob de Wind

Wil je er nog even tussen uit? Het weekend van 26 t/m 28 november, vanaf 28 december tot en met 7 januari 2022 is nog beschikbaar! Bel ons voor de mogelijkheden. We heten je graag welkom in ons Buitenhuis te Munnekeburen!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.