Jouw verblijf in de Zonneroos en Corona
Om jouw verblijf zo veilig & prettig mogelijk te laten verlopen brengen wij je graag een aantal zaken onder de aandacht.
Groepsaccommodatie met hotelfunctie
Je huurt bij ons een deel van of alle 12 slaapkamers incl. eigen sanitair en alle ruimtes die gezamenlijk gebruikt kunnen worden.
Met de 1,5 meter afstand kunnen wij tot 24 personen ontvangen in familie- en/of gezinsverband.
Ben je geen familie of kom je niet in gezinsverband en je wilt toch gebruik maken van onze faciliteiten neem dan contact met ons op zodat wij kunnen aangeven hoeveel personen wij veilig kunnen ontvangen.
Elk verblijf is, op dit moment, maatwerk.
Kom je met bijv. 10 personen dan is de woon-eetkamer in één ruimte gesitueerd. Kom je met meer dan 13 personen splitsen wij de ruimte op. Je beschikt dan over een aparte eetkamer en een aparte zitkamer.
Bevestigen van onze afspraken
Wij sturen je samen met de bevestigingsbrief ook een overeenkomst; een gastenlijst die wij graag per omgaande geretourneerd zien; en de op dat moment voor onze locatie geldende maatregelen (oktober 2020). Mochten deze tussentijds veranderd zijn dan sturen wij je de actuele maatregelen voor jullie komst.
Afspraken rondom verplaatsen van reserveringen
Je kunt niet annuleren vanwege Corona.

  • Wel bieden wij je de gelegenheid om jullie verblijf in 2020 of 2021 te verplaatsen naar een andere periode in 2021 resp. 2022.
  • Bij iedere omboeking hanteren wij € 75,00 verplaatsingskosten. En wij vragen een tweede aanbetaling van 25% van de (nieuwe) huursom.
  • Wil je de verplaatste bijeenkomst in het komende jaar (2021) tot twee maanden van tevoren alsnog annuleren, dan is een vergoeding verschuldigd van 50% van de verblijfssom. Normaliter zou dat 95% zijn. Wij vinden het niet meer dan fair om dit bedrag te delen. Je hebt dit bedrag dan ook al aanbetaald.
  • Het alternatief is dat je de bijeenkomst verplaatst naar 2022. Wij brengen je dan wederom € 75,00 verplaatsingskosten in rekening en vragen een nieuwe aanbetaling van 25% van het dan geldende huurbedrag.
  • Wil je in 2022 tot twee maanden van tevoren alsnog annuleren dan is dit mogelijk tegen betaling van de reeds voldane aanbetaling van 75% (i.p.v. 95%) van de verblijfssom.
  • Wanneer de bijeenkomst naar de mening van de groep ook in 2022 niet door kan gaan is er de mogelijkheid de bijeenkomst te verplaatsen naar 2023. Voor die verplaatsing wordt € 75,00 verplaatsingskosten in rekening gebracht. Daarnaast is er een extra aanbetaling verschuldigd van 25% van de verblijfssom.
  • Wil je het geplande verblijf in 2023 verplaatsen naar 2024 dan blijft het reeds betaalde huurbedrag staan. Wij brengen wel verplaatsingskosten van € 75,00 in rekening plus het verschil tussen het reeds voldane huurbedrag en het nieuwe huurbedrag.
  • Na 2024 kan er, in geval het een boeking betreft uit 2020/2021, niet meer worden verplaatst.
  • Heb je nu reeds een boeking gemaakt voor 2022 dan gelden bovenstaande regels tot 2025.

Heb je vragen of opmerkingen, bel of mail mij gerust. Wij zullen altijd proberen er samen met jou uit te komen.

Zoek je nog een fijne, rustige plek om dit jaar de Kerstdagen of Oud en Nieuw (vuurwerk-vrij) door te brengen ? Wij heten je van harte welkom!
Of je nu met een grote of kleine groep komt, wij maken jullie verblijf, binnen de RIVM normen, op maat. Graag tot ziens in Munnekeburen!
Petra & Rob

N.B. voor jongeren, feesten of partijen zijn wij geen geschikte locatie.