Petra Kempkes

Het roer om. Na een loopbaan in de marketing communicatie besloot ik op mijn 40ste het roer helemaal om te gooien. Mijn droom om mijn organisatietalent, mijn ervaring en mijn gastvrouwschap optimaal tot zijn recht te laten komen is met de Zonneroos gerealiseerd.  Op deze fijne plek en in dit heerlijke, schone buitenhuis kunt u, als onze gast, onthaasten en genieten van onze prachtige locatie. Ontdek de schoonheid, de stilte en de ruimte rondom onze groepsaccommodatie. In alle privacy met familie, vrienden of collega’s samenzijn…waardoor er alle tijd en aandacht is voor elkaar. Ik denk graag met u mee en ontzorg daar waar gewenst is om uw verblijf tot een feestje te maken. Wij bieden u een ontspannen verblijf en hopen dat u huiswaarts keert met een tevreden gevoel en voorzien van nieuwe energie. Dan hebben wij, alle medewerkers van de Zonneroos, ons doel bereikt.

U vindt ons aan het

Voetpad 63, 8485 JM Munnekeburen, Fryslan

GPS: Grindweg 168 Munnekeburen
Tegenover dit adres ziet u een oprit die overgaat in een onverharde weg. Hier gaat u in. Zo rijdt u rechtstreeks op onze boerderij af.
Voor een uitgebreide routebeschrijving klik hier.

 

Ook in 2020 heten wij u graag van harte welkom! Tot en met maart hebben wij nog een aantal weekends beschikbaar. In de zomervakantie hebben wij alleen de week van 7 t/m 14 augustus nog vrij. Interesse? Bel mij.

 

1 week ago

De Zonneroos

Zo mooi was het vanochtend tijdens zonsopgang bij de Zonneroos. Genieten, óók in de prachtige jaargetijde, met binnen natuurlijk de gezellige gashaard aan. Foto Rob de Wind. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

De Zonneroos

11 januari, van 13-16 uur, Leefstijlbeurs Wolvega in het nieuwe fitnesscentrum HIER te Wolvega. Gratis toegang. Maak kennis met ruim 15 ondernemers uit Weststellingwerf die zich bezig houden met een gezonde en leuke lifestyle. Kijk voor meer informatie op Facebook.com/leefstijlbeurs wolvega ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

De Zonneroos

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. ... See MoreSee Less

View on Facebook