Petra Kempkes

Het roer om. Na een loopbaan in de marketing communicatie besloot ik op mijn 40ste het roer helemaal om te gooien. Mijn droom om mijn organisatietalent, mijn ervaring en mijn gastvrouwschap optimaal tot zijn recht te laten komen is met de Zonneroos gerealiseerd.  Op deze fijne plek en in dit heerlijke, schone buitenhuis kunt u, als onze gast, onthaasten en genieten van onze prachtige locatie. Ontdek de schoonheid, de stilte en de ruimte rondom onze groepsaccommodatie. In alle privacy met familie, vrienden of collega’s samenzijn…waardoor er alle tijd en aandacht is voor elkaar. Ik denk graag met u mee en ontzorg daar waar gewenst is om uw verblijf tot een feestje te maken. Wij bieden u een ontspannen verblijf en hopen dat u huiswaarts keert met een tevreden gevoel en voorzien van nieuwe energie. Dan hebben wij, alle medewerkers van de Zonneroos, ons doel bereikt.

U vindt ons aan het

Voetpad 63, 8485 JM Munnekeburen, Fryslan

GPS: Grindweg 168 Munnekeburen
Tegenover dit adres ziet u een oprit die overgaat in een onverharde weg. Hier gaat u in. Zo rijdt u rechtstreeks op onze boerderij af.
Voor een uitgebreide routebeschrijving klik hier.

 

Zin in een paar dagen weg dit najaar?
Wij hebben 25 t/m 30 oktober nog beschikbaar.
Interesse? Bel ons voor meer (prijs)informatie.
Tot ziens in de Zonneroos.

 

3 days ago

De Zonneroos

In de omgeving van ons buitenhuis is ontzettend veel te beleven. Het is onder andere mogelijk om per boot de omgeving te verkennen. U kan worden rondgeleid door een ervaren natuurgids.
#Natuurgebied #RottigeMeente #Munnekeburen #Friesland
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

De Zonneroos

Bent u op zoek naar een locatie waar u workshop, training of vergadering kunt houden? De Zonneroos biedt volop mogelijkheden. Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie (tel. 0561-480878 / 06-51184177) of stuur een e-mail: info@zonneroos.nl. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

De Zonneroos

Met een prachtig natuurgebied naast de deur en onze centrale ligging op de grens van Friesland/Overijssel/Noordoostpolder valt er veel te ontdekken in de omgeving van De Zonneroos. Kijk eens op onze website en laat je inspireren.
www.zonneroos.nl/ontdekken/
... See MoreSee Less

View on Facebook